معاون توانبخشی بهزیستی
قیمهای معلولان هم پلاک ویژه میگیرند
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور در خصوص صدور پلاک ویژه معلولان، گفت: صدور پلاک ویژه معلولان آغاز شده است.یحیی سخنگویی، با اشاره به توافق سازمان بهزیستی و پلیس راهور، اظهار کرد: بر اساس توافقی که میان سازمان بهزیستی با پلیس راهنمایی پلیس راهنمایی و رانندگی صورت گرفته است، از این به بعد معلولان متوسط، شدید و همچنین معلولان ذهنی پلاک ویژه دریافت خواهند کرد.
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی با اشاره به آغاز صدور پلاک ویژه معلولان، گفت: بر اساس توافقی که انجام شده است بنا بر آن معلولان متوسط، خیلی شدید و قیم های معلولان ذهنی نیز می توانند از این پس پلاک ویژه معلولان داشته باشند.
وی تأکید کرد: تا کنون تنها افراد با معلولیت شدید و خیلی شدید با استفاده از پلاک ویژه تردد خودرو می توانستند بدون توجه به محدودیت های ترافیکی جابجا شوند. از این پس با اختصاص پلاک ویژه تردد به معلولان جسمی حرکتی با درصد معلولیت متوسط، این افراد می توانند از طرح تخصیص پلاک خودروی معلولان استفاده کنند.
سخنگویی بابیان اینکه اعطای پلاک ویژه معلولان به این شیوه برای اولین بار درتاریخ سازمان بهزیستی صورت می گیرد، یادآور شد: در پی این موضوع ورود افراد معلول به سطح جامعه سهل تر از گذشته خواهد شد.
همچنین دواتگران مدیرکل دفتر توانمندسازی معلولان سازمان بهزیستی کشور نیز با اشاره به صدور پلاک ویژه معلولان گفته است: طرح تخصیص پلاک ویژه تنها شامل تهران نمی شود و این افراد می توانند در سایر استان هایی که محدودیت های ترافیکی در آنجا اعمال می شود نیز جابجا شوند.
