آیین تجلیل از رکورد داران ورزشهای درون باشگاهی گروه بهداشتی فیروز روز گذشته با حضور مدیرعامل، جمعی از مدیران و کارکنان این مجموعه در باشگاه فرهنگی- ورزشی فیروز برگزار شد.
سید محمد موسوی در این آیین ورزشکاران دارای معلولیت را غیرتمندانی دانست که با سلاح اراده و تلاش از سد محدودیتهای جسمی و حرکتی عبور کرده و به درجه بالایی از توانمندی رسیدهاند.
موسوی افزود: ایجاد بستری برای ورزش و ایجاد نشاط روحی برای کارکنان زحمتکش مجموعه را وظیفه خود میدانم و معتقدم امکانات مربوط به این امر باید بیش از پیش فراهم شود.
کارآفرین برتر کشور در زمینه ایجاد شغل برای معلولان همچنین اذعان داشت: ورزش یکی از عوامل مهمی است که در افراد دارای معلولیت نقش درمانی داشته و از ابتلای افراد به معلولیتهای ثانویه پیشگیری میکند که متأسفانه مورد غفلت مسئولان قرار گرفته و آنگونه که باید فضای ورزش برای معلولان در جامعه فراهم نیست.
موسوی حمایت از ورزشکاران دارای معلولیت را از رویکردهای مهم جامعه برشمرد و افزود: این گروه نمونههای بارز تلاش و غیرت هستند که همواره بر پایه ارادههای آهنین خود دستاوردهای قابل توجهی داشتهاند.
این فعال حوزه معلولان با اشاره بر اهمیت ورزش برای افراد دارای معلولیت، اضافه کرد: ورزش علاوه بر ایجاد نشاط روحی و سلامت جسمی، دروازههای حضور اجتماعی را به روی معلولان میگشاید و مهمترین عامل رشد اجتماعی این گروه است.
گفتنی است محمد جعفری فهیم با رکورد ۱۳۰ کیلوگرم، حبیباله علیزاده با رکورد ۱۰۷ کیلوگرم و سیفاله محمدی با رکورد ۸۵ کیلوگرم و با محدودیت جسمی-حرکتی رکوردداران این رقابتها در رشته پرس سینه معلولین بودند.
همچنین ابراهیم اعتدادی با محدودیت بینایی، ذوالفقار کشاورز، اسماعیل افشار با محدودیت جسمی-حرکتی به ترتیب با ۲۶ دقیقه و ۱۸ ثانیه، ۲۵ دقیقه و ۵۲ ثانیه و ۲۴ دقیقه و ۳۲ ثانیه در رقابت با افراد تندرست در رشته پلانک رکورد دار شدند و در بخش معلولین اصغر محمودی با کسب رکورد ۱۶ دقیقه و ۳۰ ثانیه در جایگاه اول ایستاد و علیاکبر عبدالهی و اکبر میرزایی به ترتیب با کسب رکوردهای ۱۶دقیقه و ۲ ثانیه و ۱۰ دقیقه حائز رتبههای دوم و سوم این رشته شدند.
در بخش بانوان نیز محدثه باراجینی با محدودیت جسمی-حرکتی با ۳۵ دقیقه رکورد پلانک را جابجا کرد و باران عبدی و زهرا البرزی به ترتیب با ۷ دقیقه و ۳۰ ثانیه و ۶ دقیقه و ۲۰ ثانیه رکورد در جایگاههای بعدی قرار گرفتند.
در بخش وزنهبرداری بانوان نیز لیلا چارلیان، محدثه باراجینی با کسببه رکوردهای ۷۰، ۵۵ در جایگاه اول و دومی ایستادند و زهره گنجعلی و طاهره تقیبیگلو با محدودیت جسمی-حرکتی و رکورد ۴۰ کیلوگرم به طور مشترگ جایگاه سوم را از آن خود کردند.
در رشته والبال اکبر زارع، ناصر باقری با محدودیتهای شنوایی، جسمی و اصغر منصوری از کارکنان تندرست به ترتیب با ۲ دقیقه و ۴۹، ۲ دقیقه و ۵۴ و ۳ دقیقه و ۱۷ ثانیه رکورد دار شدند.
در رشته والبال معلولین حمیدرضا ملکی، مجید کشاورز و ایوب بختیاری با محدودیت جسمی-حرکتی ۲ دقیقه و ۱۵، ۲ دقیقه و ۳۰ و ۳ دقیقه و ۴۸ ثانیه صاحب رکورد شدند.
در رشته ددلیفت نشسته معلولین بهروز صفویه، مهدی عباسی، وهاب گروسی و مهدی صادقی با محدودیتهای جسمی-حرکتی رکورد ۱۸۰ و ۱۴۰ کیلوگرم را به نام خود ثبت کردند.
و در رشته ددلیفت تندرستان روحاله مصطفوی رکورد ۱۶۵ کیلوگرم را از آن خئد کرد و حمید حاجکریمی با معلولیت بینایی و وهاب زودرنج با کسب رکورد ۱۴۵ کیلوگرم در جایگاه دوم قرار گرفتند.
لازم به ذکر است گروه بهداشتی فیروز از معدود واحدهای تولیدی است که با جذب افراد دارای معلولیت زمینه اشتغال این گروه را فراهم کرده است.
منبع:سایت فیروز