محسن بهمن آبادی مسیر کارآموزی تا کارآفرینی را روی دو پا طی کرد
با حضور مدیران، کارکنان و کارآموزان مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد و نیز جمعی از مقامات و مسؤول محلی پاکدشت ورامین کارگاه تولیدی کارآفرین توانیاب محسن بهمن آبادی افتتاح شد .
photo_2016به گزارش روابط عمومی مجتمع رعد؛ کارگاه عشق و چوب با هدف حمایت از اشتغال افراد دارای معلولیت به مدیریت محسن بهمنآبادی و با کمکهای واحد کارآفرینی و نیکوکاران مجتمع رعد آغاز به کار کرد.
بر اساس این گزارش بهمن آبادی پس از گشایش رسمی این کارگاه طی سخنانی گفت:
اگر پا ندارم همین فخر بس که زانو نخواهم زدن پیش کس
من از زمانی که با حضور در یک دوره فشرده ۸ جلسهای در رعدالغدیر یافتآباد حرفه صنایع دستی را آموختم تا همین امروز همواره در فکر حمایت از دوستان توانیاب بودم.
بر همین اساس کارم را از یک زیرپله آغاز و رفته رفته توسعه دادم و با تعدادی از هنرجویانی که آموزش داده بودم کارگاه خود را در یک خانه ۴۰ متری ادامه دادم اما از آنجا که ورودی این خانه چند پله داشت و رفت و آمد برای دوستان توانیاب مشکل بود با جذب کمکهای مجتمع رعد و حمایتهای مدیران آن مجتمع به ویژه واحد کارآفرینی که به عمل آورد موفق به افتتاح این کارگاه به مساحت ۸۰ مترمربع شدم.
وی با اشاره به هدفش که کمک به اشتغال هنرجویان معلول بود، گفت: پیش از اینکه فعالیتهای حرفهای خود را آغاز کنم در زمان تدریس و مربیگری، ۳ دوره در رعد شرق، یک دوره در رعد الغدیر، یک دوره در رعد پاکدشت ، یک دوره در توانیابان مشهد و یک دوره در مجتمع رعد تدریس و همزمان ۶۰ نفر هنرجوی خصوصی را با هنر پیکرتراشی و معرق آشنا کردم و در حال حاضر ۴ نفر توانیاب و ۲ نفر سرپرست خانواده در این کارگاه به صورت کارمزدی فعالیت میکنند و در این کارگاه واحدهای پیکرتراشی، معرق مس و رنگکاری در حال فعالیت هستند و به زودی واحدهای قابسازی و معرق چوب هم به این کارگاه اضافه خواهد شد ، البته در نظر است به منظور رفاه حال همسایگان و پس از افزایش سفارشات، واحد رنگ آمیزی را به مکان دیگری منتقل کنم .
بهمن آبادی با تأکید بر توان مثل زدنی برخی از افراد دارای معلولیت، افزود: هدف بلند مدت من راه اندازی سوله ای است که ظرفیت اشتغال ۴۰ نفر توانیاب را داشته باشد و با توان و پشتکاری که در دوستان توانیاب سراغ دارم این هدف دور از دسترس نیست.
وی با اشاره به کیفیت محصولاتی که توسط هنرجویان دارای معلولیت تولید میشود، افزود: به دستگاههای دولتی و مؤسساتی که برای تشویق از همکاران و میهمانانشان از محصولات بیکیفیت چینی یا سکههای ارزان قیمت طلای گرمی استفاده میکنند، توصیه میکنم به منظور حمایت از اشتغال افراد دارای معلولیت از صنایع دستی هنرمندان داخلی خرید کنند تا ضمن ارایه گوشه ای از فرهنگ و استعداد جوانان این سرزمین، کمک مؤثری به توانمندسازی و حضور اجتماعی افراد دارای معلولیت کرده باشند.
در ادامه رضا سخن سنج مدیر روابط عمومی و فاطمه غفوریان مدیرکارآفرینی مجتمع رعد با ابراز خرسندی از حضور در آیین گشایش کارگاه عشق و چوب، آرزو کردند ، دوستان توانیاب با الگو قرار دادن افرادی همچون محسن بهمنآبادی مسیر موفقیت را با سرعت طی کنند.
شایان ذکر است : محسن بهمن آبادی روزی از هنرجویان رعد الغدیر یافتآباد بود که پس از فراگیری صنایع دستی چوبی در این رشته به مرتبه استادی رسید و مدتها دوستان توانیاب را آموزش داده سپس با فراهم آوردن امکان صنعتی مورد نیاز در حوزه کارآفرینان قدم گذاشته است .
در حال حاضر محصولاتی چون تندیس سیمرغ ، تندیس دلفین، تندیس غزال، تابلوهای معرق مس و چوب در ابعاد متنوع در این کارگاه تولید میشود.
آدرس کارگاه: پاکدشت، میدان شهدای گمنام، خیابان شهید محسن پازوکی، کوچه شهید مهدی حسینی، پلاک ۱۵
منبع: سایت مجتمع رعد