رئیس هیات مدیره ی کانون معلولین، در «دومین اجلاس سراسری انتخاب مدیر شایستهی ملی» به عنوان مدیر شایستهی ملی انتخاب شد.
به گزارش پیک توانا: «سید محمد موسوی» روز گذشته در «دومین اجلاس سراسری انتخاب مدیر شایسته ی ملی» که با حضور متخصصان، نخبگان و مدیران نمونه ی کشوری و در سالن همایشهای صداوسیما برگزار شد به عنوان مدیر شایسته ی ملی شناخته شده و مورد تقدیر قرار گرفت.
رییس هیاتمدیره کانون معلولین توانا در این اجلاس ایجاد اشتغال را جهاد در راه خدا دانست و از کارآفرینان و صاحبان حرف و مشاغل خواست تا به توانمندی ای افراد دارای معلولیت اجازهی ظهور دهند.
سیدمحمدموسوی با بیان اینکه من فقط کارآفرین نیستم بلکه در کنار این کار توفیق داشتن دغدغه های اجتماعی را نیز از خداوند دریافت کرده ام ادامه داد: من و سازمانم صنعت را وسیلهای برای رفع دغدغه های اجتماعی خود می دانیم.
این کارآفرین برتر کشوری اظهار داشت: فیروز یک برندی است که با تکیه بر فعالیت های کارکنان دارای معلولیت توانسته همچون یک سد در مقابل هجوم واردات کالاهای مشابه خارجی ایستادگی کند و مایه ی خوشحالی است که محصولات فیروز در همه جای ایران شناخته شده و مورد تایید جامعه قرار گرفته است.
مدیرعامل گروه بهداشتی فیروز ضمن تشکر از مدیران و همکاران خود تصریح کرد: اصل کار توسط زحمت کشان مجموعه انجام می شود و من از همکاران و تیم کاری ام تشکر میکنم چرا که نیروهای سازمانی من، انسان های وفاداری هستند.
کارآفرین نمونه ی اجتماعی با اشاره به این مطلب که بیش از ۹۲ درصد از کارکنان گروه بهداشتی فیروز را معلولان تشکیل می دهند تصریح کرد: ما در خط تولید کارخانه، از دستگاه های اتوماسیون استفاده نمی کنیم تا بتوانیم نیروهای دارای معلولیت را به کار بگیریم اگرچه با این اقدام قیمت تمام شده ی محصولات افزایش و سود نهایی کاهش پیدا می کند.
موسوی گفت: افراد دارای معلولیت در کارخانهی فیروز فعالیت می کنند، شامپو، صابون و سایر محصولات را تولید می کنند و اگر محصولات ما امروز مورد استقبال جامعه قرار گرفته و به بزرگترین و قوی ترین تولید کننده ی محصولات بهداشتی کودک تبدیل شده است علت این است که همت و تلاش این عزیزان پشت محصولات فیروز قرار دارد.
این فعال اجتماعی همچنین افزود: من خود را صاحب سرمایه نمی دانم چرا که من سرپرست سرمایه هستم و تلاش میکنم تا افراد دارای معلولیت با این سرمایه، صاحب اشتغال و درآمد بشوند.
وی همچنین به فعالیت های کانون معلولین اشاره کرد و افزود: کانون توانا از ۲۰ سال گذشته باهدف تغییر نگرش جامعه نسبت به تواناییهای معلولان، فعالیت خود را آغاز کرد تا بتواند نگاه جامعه را نسبت به توانایی های این گروه اصلاح کند.
موسس کانون توانا با تاکید بر این مطلب که محدودیت ایجاد سازندگی می کند خاطر نشان کرد: انسان چون محدود بود سازنده شد و دست به اختراع و اکتشاف زد و معلولیت تنها یک محدودیت است و همه ی انسانها محدودیت دارند.
رئیس هیات مدیره ی کانون توانا ادامه داد: معلولان به واسطه ی داشتن معلولیت، ناتوان نیستند بلکه دارای محدودیت هستند و مسلم است که همه ی انسان ها محدودند و نامحدود تنها خداست.
وی در پایان در حضورکلیه ی متخصصان، نخبگان و مدیران نمونه ی کشوری، به عنوان مدیر شایسته ی ملی انتخاب و لوح تقدیر و مدرک شایستگی مدیریت اتحادیه اروپا دریافت کرد.
رقیه بابایی