سیدمحمد موسوی رییس هیات مدیره کانون معلولین توانا و کارآفرین برتر حوزه معلولین کشور به همراه اعضای هیات مدیره این مجموعه برای حضور در کنگره جهانی کسبوکار فراگیر در استانبول به ترکیه سفر کردند.
این حضور به دعوت دبیرخانه این کنگره جهانی و باهدف معرفی «تجربه موفق جهانی در امر اشتغال معلولان»انجام شده است.
به گزارش روابط عمومی کانون معلولین توانا؛ در متن دعوت نامه از موسوی خواسته شده سخنران یکی از مهمترین بخش های همیار زندگی این کنگره با موضوع اشتغال معلولان و سرمایه گذاری موردنیاز در این زمینه باشد.
در این دعوت نامه همچنین به امکان شرکت در نمایشگاه محصولات و ارتقای خدمات درحاشیه این کنگره جهانی اشاره شده است.
سیدمحمد موسوی که مقام مشورتی سازمان ملل برای معلولان در ایران را نیز داراست به عنوان یکی از کارآفرینان موفق حوزه معلولان در سطح بین المللی شناخته می شود.
محمدرضا هادیپور مدیرعامل کانون معلولین توانا با اشاره به اهمیت این حضور در کنگره جهانی کسب و کار فراگیر گفت: این حضور درعرصه جهانی با دو هدف عمده انجام می شود.
وی اضافه کرد: ارائه مدل بهینه در ارزیابی سازمانهای مرتبط با معلولان با محور تشکیل یک سازمان بینالمللی برای ارزیابی کیفی و ارائه گواهینامه به سازمانهای مرتبط با تولیدات و خدمات معلولان اولین هدف بنیانگذار کانون توانا از شرکت در این کنگره جهانی است.
هادیپور همچنین پیادهسازی مدل بهینه در ارزیابی سازمانهای مرتبط با معلولان درگروه بهداشتی فیروز را دومین هدف از شرکت در این کنگره دانست.
مدیرعامل کانون معلولین با بیان اینکه نخستوزیر و نیز رییسجهموری ترکیه در این کنگره جهانی حضور فعال دارند ادامه داد: وزارتخانههای اقتصاد، علوم و فناوری، کار و تامین اجتماعی، فرهنگ و گردشگری و همچنین موسسات و سازمانهای عمومی، دانشگاههای بازرگانی، فنی و مهندسی و سازمانهای تجاری استانبول نیز در برگزاری این کنگره مشارکت دارند.
وی به حضور کشورهای اروپایی در این کنگره اشاره کرد و افزود: مرکز تحقیق و اجرای زندگی همیار DEYSAM، انجمن خدمات دهندگان معلولان اروپا EASPD، اتحادیه فراگیر جهانی EDP، اتحادیه تجارت آمریکاییترکی در برگزاری این کنگره نقش اثرگذاری داشتهاند.
این فعال حوزه معلولان کشور عنوان کنفرانس مربوط به کانون معلولین را زندگی همیار اعلام کرد و گفت: بخش زندگی همیار در کنگره جهانی کسبوکار فراگیر روی فناوریهای کمکی برای افراد مبتلا به اختلال یادگیری، افرادی که قادر به راه رفتن، شنیدن، دیدن و استفاده از دستهایشان نیستند تمرکز دارد.
هادی پور برگزاری نمایشگاه لوازم توانبخشی و برگزاری نمایشگاه عکس با محور ابزار و وسایل کمک توانبخشی را از برنامههای جانبی این کنگره برشمرد و اضافه کرد: مدلهای کسبو کار، خدمات و فناوری تکنولوژی و محصولات کمک توانبخشی از رویکردهای کنگره فراگیر کسب و کار فراگیر است.
سیدمحمد موسوی فروردین ماه امسال نیز با حضور در نشست جهانی شورای حقوق بشر، اهداف، راهبرد و فعالیت های کانون معلولان توانا و فعالیت هایی که طی سال های گذشته در کارخانه فیروز، کانون معلولین توانا و نیز مجتمع کارگاهی توانا در توانمندسازی معلولان انجام گرفته را معرفی کرد.
اینک بیش از 3 هزار معلول عضو کانون معلولین توانا هستند و در 10 سال گذشته بیش از 600 فرد دارای معلولیت به همیت این مجموعه مشغول به کار شده اند.
در این کانون ضمن ارائه آموزش های لازم و توانمندسازی معلولان نسبت به داشته هایشان، بسته به ظرفیت های موجود به آنان در اشتغالزایی کمک می شود.