مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین از آمادگی سازمان تحت مدیریت خود در راستای حمایت از فروش اینترنتی تولیدات صنایعدستی کانون معلولین توانا خبر داد.
به گزارش پیکتوانا؛ علیرضا خزائلی صبح امروز در نشست مشترک با مدیرعامل و جمعی از مدیران کانون توانا با تأکید بر پتانسیل و توانایی کانون توانا در زمینه کارآفرینی برای معلولان گفت: آماده حمایت از فروش اینترنتی تولیدات کانون توانا در همه رشتههای صنایعدستی هستیم.
وی این روش را راهکار خوبی برای درآمدزایی، رفع اشتغال معلولان، ایجاد مشاغل خانگی و توسعه تولیدات صنایعدستی معلولان دانست و افزود: توسعه صادرات صنایعدستی معلولان برای کانون توانا ضروری است.
این مسئول در بازدیدی که در حاشیه این نشست از واحد هنرکده توانا داشت با اشاره به ظرفیتهای ملی کانون توانا بر ضرورت حضور این واحد در سرای سعدالسلطنه تأکید و بیان کرد: این اقدام میتواند معرف توانمندی کانون توانا و رافع بخشی از دغدغههای این مجموعه در زمینه کارآفرینی برای افراد دارای معلولیت باشد.
کانون توانا نمونه بارز اجرای حقوقبشر در ایران است
مدیرعامل کانون توانا نیز در این نشست مطرح کرد: کانون توانا همواره سکاندار تغییر نگرش جامعه بینالمللی به افراد دارای معلولیت بوده است.
محمدرضا هادیپور ادامه داد: چهار سال پیش در جریان برگزاری یک همایش بینالمللی در زمینه ایجاد کسبوکار برای معلولان در ترکیه، نمایندگان 30 کشور شرکتکننده با شنیدن گزارش بخشی از عملکرد کانون توانا از این مجموعه بهعنوان یک نهاد موفق در زمینه توجه به شهروندان معلول و نمونه بارز اجرای حقوقبشر در ایران یاد کردند.
اعتلای کانون توانا، رشد دستگاههای دولتی است
قائممقام بنیانگذار کانون توانا نیز در این نشست اظهار کرد: افراد دارای معلولیت صاحب توانمندیهای بیشماری هستند که باید مورد توجه مسئولان قرار بگیرد و زمینه شکوفایی آن فراهم شود.
حجتاله یوسفی کانون توانا را یک نهاد مدنی و اجتماعی خواند و بیان کرد: فعالیتهای این مجموعه که بهصورت داوطلبانه وارد عرصه فعالیت شده به کاهش بار اجرایی مسئولان منجر میشود، از همینرو رشد و اعتلای این مجموعه رشد دستگاههای اجرایی و عقبگرد آن عقبگرد مسئولان محسوب میشود.
آموزش صنایعدستی به نابینایان از اولویتهای هنرکده توانا است
مدیر واحد هنرکده توانا نیز نابینایان را از مهمترین گروههای هدف در آموزش صنایعدستی برشمرد و افزود: ما در کانون توانا این طیف را به دلیل نوع محدودیتی که دارند در معرض آموزشهای جدیتر قرار دادیم و آنها اکنون از ماهرترین هنرجویان ما در رشتههای گلیمبافی و قالیبافی هستند.
زینت بریانی همچنین از استقبال پرشور مردم از تولیدات معلولان خبر داد و افزود: این اشتیاق در سالهای گذشته بهگونهای بود که ما از تمام نمایشگاههای صنایعدستی در استانهای مختلف دعوتنامه دریافت میکردیم.
رقیه بابائی
عکس: میثم کلانتری