رییس هیاتمدیره کانون توانا در اولین میتاپس مدیران: از ایجاد شغلهای کارگری برای معلولان راضی نیستیم
میتاپس تجارب مدیران برای اولین بار به همت گروه بهداشتی فیروز و کانون معلولین توانا با حضور ۳۰ مدیر نمونه از واحدهای تولیدی، صنعتی و دانشگاهی در شهر صنعتی البرز برگزارشد.
به گزارش پیک توانا: مدیرعامل گروه بهداشتی فیروز و موسس کانون معلولین توانا در این میتاپس ضمن خوشآمدگویی به حاضران گفت: همه ی ما در مقابل جامعه و همنوعانمان وظایفی داریم و اقداماتی که فیروز و کانون توانا تاکنون داشتهاند بر همین اساس بوده است.
سیدمحمد موسوی اظهار داشت: خداوند خود زیباست و زیبایی را دوست دارد و معلولان در طرح فرش زیبای آفرینش، گل قالی هستند و باید قدر خود را بدانند.
موسوی ادامه داد: در دنیایی که همه ی امور بر اساس فکر و اندیشه پیش میرود، افراد دارای معلولیت تفاوتی با سایرین ندارند چرا که می توانند بیاندیشند و تفکر پیشه کنند.
وی با تاکید براین که برگزاری این میتاپس رویداد خوبی است تصریح کرد: سرمایهی ما فکر و اندیشهی انسانهاست و امیدواریم که اندیشههای حاضر در این میتاپس در کانون توانا و فیروز به کمک ما بیایند.
موسس کانون معلولین توانا خاطرنشان کرد: من در زمینه کارآفرینی موفقیتهایی داشتهام و اخیرا نشان عالی مدیر شایستهی ملی به بنده تعلق گرفت اما در این رابطه باید بگویم که سازمان من است که در کانون توانا و فیروز سازمانی قوی و شایسته است و تلاشهای جدی دارد.
این فعال حوزه معلولان با بیان اینکه کانون توانا فعالیتهای بینالمللی گستردهای را آغاز کرده گفت: کانون به تازگی مجوز ملی خود را نیز دریافت کرده است.
موسوی افزود: کانون معلولین فعالیتهای وسیعی در زمینهی پیگیری حقوق معلولان داشته و ما به زودی شبکهی حقوقی معلولان را نیز راهاندازی خواهیم کرد.
عضوهیات مدیره ی کانون توانا تصریح کرد: کانون معلولین تاکنون سه نشست هماندیشی باحضور مدیران تشکلهای معلولان سراسر کشور برگزار کرده که آخرین نشست دوماه پیش در قزوین و با هدف تسریع در روند تصویب قانون جامع حمایت معلولان صورت گرفت.
وی افزود: ما به زودی بزرگترین اسکلهی تفریحی ایران را راهاندازی و درآمد حاصل را صرف پشتیبانی تحصیلی از کودکان دارای معلولیت خواهیم کرد.
موسوی با بیان اینکه ما از ایجاد شغلهای کارگری برای معلولان رضایت نداریم اگرچه که بهواسطهی اینکار چندین بار عنوان کارآفرین برتر به ما داده شده است ابراز داشت: معلولانی که امروز با تن رنجور خود به کارهای کارگری میپردازند در گذشته مورد حمایت آموزشی قرار نگرفتهاند و ما امروز به اقتضای شرایط به آنها شغلهای کارگری دادهایم در حالیکه این افراد بهواسطهی داشتن معلولیت باید به امور مدیریتی دست پیدا کنند.
وی گفت: ما سعی داریم با پشتیبانی آموزشی و تحصیلی از دانشآموزان معلول امروز، جلوی کارگری آنها را در آینده گرفته و این افراد را به سمتوسوی کارهای تحقیقاتی و پژوهشی سوق دهیم.
مدیرعامل گروه بهداشتی فیروز خطاب به مدیران حاضر در میتاپس ادامه داد: با فعالیتهای خوبی که مدیران من انجام دادهاند به ما به جای کارآفرین باید ارزشآفرین گفته شود و شما عزیزان باید رویکردهای ما و تفاوتهای میان این صنعت و سایر صنایع را شناسایی و رصد کنید.
این کارآفرین برتر کشور همچنین اذعان داشت: ما از دستگاههای اتوماسیون استفاده نمیکنیم تا بتوانیم نیروهای معلول را به کار بگیریم و این ترفند در کشور ما باید تبدیل به یک فرهنگ شود چراکه دستگاههای اتوماسیون در کشورهایی که نرخ رشد جمعیتشان منفی است پاسخگوی صنعت است نه در کشور ما که نرخ رشد جمعیت بالا و بیکاری زیاد است.
موسوی در پایان پاسخگوی سوالات مدیران شرکت کننده در میتاپس تجارب شد و از آنها خواست تا همچون قطرههای پاک و زلال باران به اقیانوس توانمندیهای کانون توانا و فیروز بپیوندند.
گفتنی است فیلم “قصهی زندگی یک مرد” که برگرفته از زندگی سیدمحمد موسوی است در این جلسه پخش شد.
لازم به ذکر است موسوی تاکنون چندین مرتبه عنوان کارآفرین برتر اجتماعی و کشوری را بهدست آورده و به تازگی در دومین اجلاس انتخاب مدیر شایستهی ملی، عنوان مدیر شایسته ی ملی سال ۹۴ را به خود اختصاص داد.
رقیه بابایی