مدیرعامل انجمن باور در سومیت مجمع هم اندیشی گفت: این حرف که همه مشکلات ما در گرو قانون نیست حرف درستی است اما ما نباید براین اساس نسبت به قانون بی اهمیت باشیم.
سهیل معینی ادامه داد: الان ۱۸ هزار دانشجوی معلول داریم که اگر الزام قانونی نداشتیم هرگز این تغداد دانشجوی معلول نمی توانستیم داشته باشیم.
معینی ادامه داد: اگر قانون مشخصی برای معلولان وجود نداشت ما نمی توانستیم حرف رسمی برای گفتن داشته باشیم اما ما امروز قانون مدونی و ویژه ای برای معلولان داریم.
این فعال اجتماعی تصریح کرد: اصلاحیه قانون جامع هم اکنون در کمیسیون اجتماعی دولت است و به زودی برای تصویب وارد مجلس می شود و ما می توانیم به این روند کمک کند.
رییس انجمن باور اظهار داشت:قانون جامع تا حدودی هم اجرا شد و نزدیک به ۳ سال روی اصلاحیه همین قانون کار شده زمان گذاشته شده است.
معینی با بیان اینکه ما باید روشنفکرانه نگاه کنیم گفت: ما نباید به دنبال مواردی باشیم که محیط های کار معلولان کناسب شود نه به دنبال مواردی که در واقع موانع اشتغال معلولان خواهند شد.
معاون سابق وزیررفاه همچنین بیان داشت:در امور معلولان چندین وزارتخانه از جمله آموزش و پرورش، بهداشت و…دخیل هستند و تنها جایی که از وزارتخانه های مختلف می تواند گزارش کارهای مربوط به امور معلولان را بخواهد شخص رییس جمهوری است.
معینی گفت:یکی از کارهایی که ما باید انجام بدهیم این است که سطح شورای عالی معلولان را بالا بکشیم به گونه ای که خود شخص رییس جمهوری بر آن نظارت داشته باشد.
مدیرعاملانجمن باور با درخواست کمک از مدیران تشکل ها اعلام کرد: دوستان به ما پیشنهاد بدهند که ما چگونه از دولت بخواهیم که تصویب قانون جامع را در الویت قرار دهد و متن قانون چه بلشد که نمایندگان مجلس به آن رای مثبت بدهند.
رقیه بابایی