مدیر عامل گروه بهداشتی فیروز در آیین افتتاحیهی خط تولید صابون گروه بهداشتی فیروز: هدف ما از استخدام معلولان در فیروز زنده نگهداشتن ارزشهای معنوی انقلاب است
مدیر عامل گروه بهداشتی فیروز با تاکید بر این مطلب که هدف ما تنها بهکارگیری چند نیروی دارای معلولیت در فیروز و انجام امور خیریه نبود اظهار کرد: ما میخواستیم در سنگر کسبوکار و تولید ارزشهای معنوی انقلاب را زنده کنیم.
به گزارش پیکتوانا: سیدمحمد موسوی در آیین افتتاح خط تولید گروه بهداشتی فیروز که صبح امروز همزمان با ایام الله دههی فجر با حضور معاون امور معادن و صنايع معدن وزرات صنعت، معدن و تجارت در شهر صنعتی البرز صورت گرفت افزود: هدف ما از داشتن نگرش اجتماعی و خدمت به انسانهای درمند در فیروز و کانون توانا، ایجاد الگویی برای زنده نگهداشتن معیارها و ارزشهای اسلامی است.
وی تصریح کرد: همچنین ما قصد داشتیم تا به جامعهی اسلامی پیغام بدهیم که ما فیروز و کانون معلولین را با قاعدهی سرمایهداری الهی مدیریت کرده و سرمایه را از آن خداوند و خود را وکیل این سرمایه میدانیم.
این کارآفرین برتر کشوری خاطرنشان کرد: من با دادن شغل به معلول امانت خداوند را به بندهی او رسانده و سعی کردهام یکی از رویکرد های مهم انقلاب را پیشهی کار خود کنم.
موسوی همچنین سرمایهداری به روش سرمایهداران غربی را خلاف اهداف موردنظر انقلاب و اسلام دانست و ادامه داد: سرمایهداری الهی با آنچه در بازارهای بورس اروپا و آمریکا در جریان است تفاوت دارد.
وی ریشهی آشوب بین کشورها و عدم توجه به شان انسانها را در سرمایهداری به سبک غربی دانست و افزود: امروز حتی محیط زیست را به نفع سرمایهداران تخریب میکنند در حالیکه چنین روشهایی در رویکرد اسلام جایگاه ندارند.
رئیس هیات مدیرهی کانون معلولین توانا ادامه داد: در دنیای اقتصاد و سرمایهداری مقتدای ما مولایمان علی(ع) است که چاه را پیش از جوشیدن آب وقف خلق خدا میکرد اما در دنیای غرب و صهیونیست حکومتها بر مبنای سرمایهداری شکل گرفته و توجهی به انسانها ندارد.
این فعال اجتماعی گفت: ما استاندارد کار خود را در جلب رضایت خداوند میبینیم چرا که به کار بستن استاندارد توجه به کمترین حقوق مردم است.
سیدمحمد موسوی تاکید کرد: در اوضاع کنونی که واحدهای صنعتی به رکود افتادهاند و جامعه با بحران بیکاری مواجه است ایجاد اشتغال، جهاد در راه خداست و مدیران من در کانون توانا و فیروز در حال جهاد هستند.
این مدیر موفق اقتصادی بیان کرد: ما با ایجاد بستر اشتغال برای معلولان، ارزش ایجاد کرده و از معاون وزیر صنايع معدن وزرات صنعت، معدن و تجارت میخواهیم تا این ارزش را در جامعه رصد کنند چون ما برای دستیابی به این ارزشها خون دادهایم.
وی خودکشی، طلاق، فقر و اعتیاد را ناشی از بیکاری و توجه به روش سرمایهداری غربی دانست و یادآور شد: تجهیز واحدهای تولیدی به دستگاههای اتوماسیون در صورت بیکاری جوانان جامعهی اسلامی افتخار نیست.
مدیر عامل گروه بهداشتی فیروز با بیان اینکه ما ازدستگاههای اتوماسیون استقبال نمیکنیم تا شرمندهی نیروهای معلول نباشیم اذعان کرد: جامعه نیز باید با پیروی از این قاعده به کمک دولت در خروج از بحران بیکاری بیاید.
موسوی گفت: از مسئولان میخواهیم تا نام رویکرد اجتماعی فیروز را تنها کارآفرینی نگذارند بلکه با پذیرش آن بهعنوان «ارزش آفرینی» در راستای توسعه و الگوسازی آن نیز حامی ما باشند.
این فعال اجتماعی در حوزهی معلولان کشور، سهم معلولان را احراز مشاغل فکری و مدیریتی جامعه دانست و گفت: خداوند با دادن معلولیت به معلولان امور تحقیقاتی و پژوهشی را از آنها خواسته است.
موسوس همچنین یادآور شد: من با بکارگیری نیروهای دارای معلولیت در فیروز به وظیفهی انسانی خود عمل کردهام و سازمان و مدیران من در حصول نتیجهی مطلوب در این زمینه شایستهی قدردانی هستند.
وی در پایان با اهدای گل به یکی از کارکنان دارای معلولیت بهنام سعید طاهرخانی از زحمات وی قدردانی کرده و ابراز داشت: این معلول موفق، رتبه ی 31 کارشناسی ارشدِ کشور را به خود اختصاص داده و اکنون در بخش توسعه و پژوهش به کمک گروه بهداشتی فیروز آمده است.
رقیه بابایی