کارآفرین برتر کشور در زمینه اشتغالزایی برای معلولان خیراندیشی را اولاتر از انجام کار خیر دانست.
به گزارش پیکتوانا؛ سید محمد موسوی در «دومین همایش ملی خیر ماندگار» که به همت بنیاد خیریه راهبری آلا و با حضور تعدادی از نمایندگان مجلس، هنرمندان، خیرین و نیکوکاران درسالن همایشهای بینالمللی رازی برگزار شد، بیان کرد: کار خیر ارزنده است اما بهتر از آن خیر اندیشی است.
وی مفهوم اصلی خیراندیشی را «پیشگیری از فقر و آسیبهای اجتماعی» بیان کرد و خطاب به افراد خیر، افزود: انجام کار خیر فقط به داشتن تمکن مالی منوط نمیشود چرا که خیراندیشی و اندیشه خیر مهمتر وارزشمندتر از آن است.
بنیانگذار کانون توانا برخی از چالشها و آسیبهای اجتماعی را نتیجه سوء مدیریت خواند و تصریح کرد: عدهای با سوء مدیریت خود موجب بروز تبعیضهای اجتماعی میشوند و سپس از خیرین خواسته میشود تا تولیدات این افراد را ساماندهی کنند.
مدیرعامل گروه بهداشتی فیروز با اشاره به این مطلب که بسیاری از معضلات اجتماعی ما بدون دخالت کشورهای بیگانه اتفاق افتاده است، تأکید کرد: ایران یک درصد جمعیت دنیا و 9 درصد منابع جهان را در اختیار دارد؛ با اینحال مدیریت نادرست به صرف هزینههای زیاد و بروز چالشهای اجتماعی دامن زده است.
موسوی اضافه کرد: در صورت برخورداری از مدیریت صحیح جامعه چالش و مشکلی را مشاهده نمیکند و خیران و نیکوکاران نیز فرصت کافی برای پرداختن علوم انسانی و اجتماعی خواهند یافت.
گفتنی است این همایش با هدف تقویت و ارتقای جایگاه پژوهش و تولید علم در حوزه امر خیر و وقف برگزار شد.
رقیه بابائی