به گزارش روابط عمومی کانون توانا، نشست ماهانه خانه مشارکت مردم در سلامت جهت آشنایی با اهداف و فعالیتهای کانون توانا در سالن جلسات کانون توانا برگزار شد.
در ابتدای این نشست هادی پور مدیر عامل کانون توانا بیان کرد: نگرش جامعه نسبت به معلولان باید تغییر کنند چراکه معلولان نه تنها محدود نیستند بلکه در عرصههای مختلف سازنده نیز هستند.
وی افزود: فردی محدود است که به رشد و شکوفایی نرسیده و از فکر و اندیشه خود استفاده نکند در حالی که فرد بی عیب و نقص کسی است که از پی محدودیت به موفقیت میرسد که خوشبختانه کانون معلولین توانا امروز توانسته این تغییر نگرش را در جامعه به وجود آورد
مدیرعامل کانون توانا بیان کرد: یکی از اهداف اساسی کانون توانا تغییر نگرش جامعه نسبت به معلولیت بوده و در این مسیر به دنبال دفاع از حقوق معلولین در سطح جامعه هستیم چراکه نسبت به بسترسازی مناسب در سطح جامعه توجه کمتری شده در حالی که ما عزت و کرامت افراد معلول باید حفظ شود.
هادی پور گفت: مردم در عرصههای مختلف فرهنگی اجتماعی و تولیدی کارآفرینی به دنبال الگو برداری از مجموعه کانون معلولین توانا هستند که این امر باعث افتخار جامعه معلولین است.
وی تصریح کرد: به همت خداوند کانون توانا بسیاری ازمشکلات معلولین را در عرصههای مختلف اعم از آموزشی، بهداشتی، علمی و پژوهشی حل کرده تا بتوانند با بستر سازی مناسب در جامعه زندگی کنند.
در ادامه این نشست علی طایفه عضو خانه مشارکت عنوان کرد: همت و دستاورد کانون معلولین توانا بسیار قابل احترام بوده و واژه معلولیت در جامعه باید مورد توجه قرار گیرد تا استعدادهای بالقوه افراد را به استعداد بالفعل تبدیل شود.
وی بیان کرد: در مطالعات به دست آمده به ابعاد مختلف سلامت باید توجه شود که از جمله آن میتوان به بعد جسمی و رفتاری اشاره کرد چراکه این ۲ بعد مکمل یکدیگرند.
طایفه با اشاره به اهمیت سلامت روانی در زندگی افزود: افراد در طول زندگی باید وظایف خود را به درستی انجام دهند تا استعدادهای بالقوه خود را شکوفا کرده و به کامیابی برسند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی خاطر نشان کرد: مهارت افردای که دچار محدودیت هستند باید متناسب با ظرفیتهای فرد تعریف شود چراکه اگر نیازهای درونی متناسب با توانایی افراد نباشد دچار آسیب و آشفتگی خواهند شد.
وی ادامه داد: بروز اختلالات روانی در افراد معلول باید کنترل و جلوگیری شود و این مهم باید مورد توجه قرار گیرد.
زهرا میری