هنرکده کانون معلولین توانا درراستای اهداف استراتژی خود را این گونه بیان کرده است که معلولین علاوه بر توانبخشی روحی و سرگرمی بتوانند به نوعی توانمندی برسندکه برای خود درمنزل اشتغال خانگی ایجادنمایند و لازم به ذکر است که بسیاری از معلولین و خانواده های آنها به دلیل شرایط فیزیکی و مشکلات جسمی توان 8 ساعت فعالیت کاری درمحیط خارج از منزل راندارند. واحدصنایع دستی توانا برآن است که گامی برای آنها برداشته که حتی به درآمدمالی اندکی برسند.
آموزش و تولید گلیم
درسال های اول تاسیس کانون معلولین توانا آموزش قالی و گلیم شروع شد ولی به طور نامنظم ادامه داشت تا این که در سال 90 شکل منظمی گرفت ودرسال 94 تولید آن آغاز شد.بیش از 400 نفرتا به حال آموزش دیده اند که تعدادی ازآنها برای خودکارگاه های انفرادی ایجاد کرده اند و تعدادی خود به درجه مربیگری رسیده اند.و درسال 97 کارگاه تولید گلیم درکانون ایجاد شد وهرسال بیش از 100 قطعه گلیم به اندازه های مختلف تولید می گردد.
لازم به ذکر است کانون توانا درزمینه آموزش گلیم بافی به نابینایان تلاشی زیادی کرده است و به جرات می توان گفت اولین موسسه ای است که توانسته نابینایان رادراین زمینه به مهارت برساند.
آموزش و تولیدعروسک
آموزش عروسک بافتنی ازسال 92شروع شد ودرسال های بعد هم عروسک نمدی وعروسک پولیش درسال98 عروسک روسی توسعه پیداکرد.تابه حال 300 نفرآموزش داده شده وبیش از دهها نفربه طور انفرادی کار می کنندو تعدادی نیزتولیدات خود رابه طورمستقیم به کانون توانا به فروش می رسانند.
آموزش وتولید قلمزنی مس
آموزش قلمزنی روی مس درسال98 درکانون شروع به فعالیت کرد و تا به حال بیش از 20نفرآموزش دیده اند ودرسال99 کارگاه قلمزنی روی مس با فضایی به متراژ15 متر افتتاح شدودرحال حاضر5 نفرتولیدکننده دارد که 2نفرازآنها برای مجموعه کانون توانا تولید می کنند ودستمزد خود رادریافت می نمایند ودیگر هنرجویان برای سرگرمی وتفریحی تولید می کنند.
آموزش وتولیدچرم
آموزش این رشته درسال88 آغاز شد وبیش از 500نفر دراین رشته تا به حال آموزش دیده اندکه تعدادی برای خودکارگاه های خانگی ایجاد کرده اند ودرسال 93 با خرید دستگاه پرس، قالب زن و تجهیزات صنعتی گامی درجهت دوخت های تلفیقی(صنعتی ودستی) برداشته شد وهرسال چند هزار قطعه چرم تولید می گردد وظرفیت کارگاهی آن بیش از 15 نفر می باشد و دارای مجوز کسب و کار از صنایع دستی می باشد.
درسال 96 باپیگیری و تلاش زیاد به ثبت برند توانا درزمینه سراج سنتی ثبت گردید.
کانون توانا سعی دارد بهترین نوع طراحی و کیفیت را داشته و با خرید بهترین واد اولیه ازمراکز اصلی بتواند ازنظرقیمت بادیگرشرکت ها رقابت کنند
کانون توانا همکاری خوبی با ادارات مرتبط داشته وازسال 94با صنایع دستی تفاهم همکاری داشته ودرسال 99 نیز با فنی و حرفه ای تفاهم نامه امضاء کرده است.بسته بندی و کالاهای دارای شناسنامه از توانمندی های ماست
فروش:
هنرکده توانا سعی بر آن دارد تا با فروش بیشتر اشتغالی پایدار برای تولید کننده های خود فراهم کنند. بنابراین گامهایی برای فروش برداشته است که عبارت است از:
1-ارتباط با شرکت و ادارات (به ویژه خرید برای همایش ها و جشن ها)و همچنین پرسنل خود
2-شرکت درنمایشگاههای استانی،ملی و بین المللی که تا کنون بیش از 50نمایشگاه شرکت کرده و علاوه بر فروش، توانمندی معلولین را به اثبات رسانده است.
3-فروش درمرکز کانون توانا قزوین
4- فروش مجازی
5-ازطرق دوستان خوب کانون توانا که همیشه ما را یاری داده اند