بنیانگذار کانون معلولین توانا اظهار داشت: با کارآفرینی برای معلولان تلاش کردیم به شعار «نه شرقی نه غربی» عینیت ببخشیم.
به گزارش پیکتوانا: در نشست با مدیرعامل و مدیران کل همراه اول که روز گذشته در قزوین و به میزبانی کانون معلولین توانا برگزار شد تاکید کرد: ما با کارآفرینی برای افراد دارای معلولیت و تبیین سبک سرمایهداری الهی تلاش کردیم تا به شعار نه شرقی نه غربی که در اوایل انقلاب مطرح شد جامه عمل بپوشانیم.
این کارآفرین برتر کشوری ادامه داد: در طول تاریخ انقلاب همواره به این شعار ارزشمند در بعد سیاسی توجه شده است، اما ما توانستیم از بعد اقتصادی شعار نه شرقی، نه غربی را محقق کنیم و نشان دهیم که یک فرد مسلمان و معتقد به خدا در نظام اقتصادی چگونه باید عمل کند و چگونه سرمایهگذاری کند.
وی ادامه داد: اگر در نظام اقتصادی به این شعار توجه میشد ما امروز در مقابل رکود بنگاههای اقتصادی رشد بیرویه بانکها را مشاهده نمیکردیم و سرمایهگذاری به شکل موفقتری محقق میشد.
دبیر برگزاری مجامع هماندیشی سازمانهای مردمنهاد معلولان سراسر کشور اذعان داشت: ما به احترام رشادتهای جوانانمان در اوایل انقلاب به سرمایهداری غربی مخالفت کرده و سبک سرمایهداری الهی را عملیاتی کردیم.
مدیرعامل گروه بهداشتی دو شیوه معمول در سرمایهگذاری در دنیا را شیوه کمونیستی و شیوه کاپیتالیستی دانست و افزود: ما گفتیم که میخواهیم مدلی از سرمایهگذاری ارائه کنیم که نه کمونیستی باشد و نه کاپیتالیستی و در دنیای کنونی نیز تنها راه برون رفت از وضع موجود این است که باید روش سرمایهداری را عوض کنیم، وقتی که سرمایهداری تمامیتخواه و ظالمانه است مسائل اجتماعی و انسانی حل نخواهد شد.
رئیس هیئت مدیره کانون معلولین توانا تصریح کرد: ما امروز یک روش سرمایهداری ارائه کردیم در حالی که سرمایهداران مسلمان همواره در سرمایهگذاری خود به روش کاپیتالیسم وارد میشدند.
دارنده مقام مشورتی سازمان ملل متحد در امور معلولان ایران خاطرنشان ساخت: از سرمایهداران متعهد و مسلمان میخواهیم تا به سرمایهداری الهی توجه کرده و در اجرای این سبک کوشا باشند.
وی افزود: موضوع کانون معلولین توانا و گروه بهداشتی فیروز تنها شغلآفرینی برای چند فرد دارای معلولیت نیست بلکه سازمان من دست به حرکتی زده که امروز دنیا آن را بینظیر یافته است.
رئیس هیئت مدیره کانون در این نشست تصریح کرد: این حرکت بینظیر یک ارزش اجتماعی است و نشان میدهد که ما در بحث توسعه پایدار که سازمان ملل به دنبال آن است پیشگام بودهایم.
رئیس هیات مدیره کانون معلولین توانا گفت: ما در ایران اثبات کردیم که برای معلولان نه تنها پول و اعانه جمع نمیکنیم، بلکه آنها توانمند هستند و در بخش اقتصادی وارد شدهاند و فعالیت آنها هم در جامعه مؤثر است.
موسوی تصریح کرد: کاری که ما در بهکارگیری معلولان انجام دادیم در چشم جهانیان و از منظر سازمان ملل متحد یک کار بینظیر در دنیاست و این حرکت پیامهای زیادی به دنیای صنعت دارد.
موسوی اظهار کرد: ما به سرمایهداری الهی عمل میکنیم که معتقد به ارزشها و مبتنی بر برکت است، مگر میشود خدا را باور داشت و نسبت به چالشهای اجتماعی بی اهمیت بود.
این فعال حوزه معلولان ایران اظهار داشت: ما ثابت کردیم همان معلولهایی که همواره تاریخ نشان داده باید گدا باشند، اینها توانمند هستند و به سمت تولید و اثرگذاری حرکت میکنند و محصول و برند خود را با مدیریت آرمانی عرضه میکنند.
این فعال اقتصادی عنوان کرد: من در اولین روز سال نو در ژنو بودیم و پیام حقجویی معلولان ایران را به گوش جهانیان رساندم که ما در ایران اثبات کردیم که برای معلولان نه تنها پول و اعانه جمع نمیکنیم، بلکه آنها توانمند هستند و در بخش اقتصادی وارد شدهاند و فعالیت آنها هم در جامعه مؤثر است.
وی ادامه داد: من در مقر سازمان ملل متحد در سوییس مجامع بینالمللی را زیر سوال برده و از آنها خواستم تا توضیح دهند که چرا افراد دارای معلولیت جسمی را «ناتوان» خطاب میکنند.
موسوی اضافه کرد: معلولان اگرچه نمیتوانند راه بروند اما در صورت فراهم بودن بستر رشد و آموزش میتوانند از افق فکر و اندیشه مدیریت جوامع را به دست بگیرند.
رقیه بابایی