مدیرعامل و جمعی از مدیران گروه بهداشتی فیروز و سرپرست کانون توانا با هدف شناسایی فرصتهای سرمایهگذاری در حوزههای اجتماعی و اقتصادی به استان سیستان و بلوچستان سفر کردند.
به گزارش پیکتوانا؛ این سفر که در روزهای اخیر صورت گرفت به دنبال درخواست جمعی از معلولان این استان با هدف بررسی نقاط قوت استان برای توسعه فعالیتهای انجیاویی در حوزه معلولیت و نیز شناسایی پتانسیلهای موجود برای انجام فعالیتهای اقتصادی و اشتغالزایی صورت گرفت.
سید محمد موسوی، بنیانگذار کانون توانا و مدیرعامل فیروز در این سفر در نشست با معینالدین سعیدی نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس به تبیین مشکلات افراد دارای معلولیت و لزوم احقاق حقوق شهروندی آنان پرداخت.
وی در این نشست با تاکید بر اینکه سرمایه از آن خداست و ما امانتدار سرمایه خداوند هستیم افزود: ما باید با فراهم کردن فرصتهای شغلی زمینه بهرهمندی دیگران از سرمایه الهی را فراهم کرده و به توسعه فرهنگ سرمایهداری الهی بپردازیم.
موسوی همچنین توسعه فعالیتهای اجتماعی بهمنظور تصحیح فرهنگ و نگاه جامعه نسبت به معلولان را بهویژه در استانهای محروم امری لازم دانست و گفت: این تفکر که معلولان نه تنها نیازمند ترحم نیستند بلکه صاحب حقوقی هستند که با اجرای آن میتوانند به برابری با سایر آحاد جامعه دست پیدا کنند باید در سراسر کشور توسعه پیدا کند.
کارآفرین حوزه معلولان همچنین در این سفر ضمن دیدار با تعدادی از معلولان نخبه این استان، با تاکید بر این مطلب که معلولیت ناتوانی نیست بلکه فقط محدودیت است و همه انسانها محدود هستند، گفت: معلولیت هدیهای از سوی خداست که زمینه تفکر و اندیشیدن را برای معلول به ارمغان میآورد و برای همین است که کانون توانا فکر و اندیشه انسانها را مهمترین سرمایه خود میداند.
موسوی در ادامه از آنها خواست تا با معرفی معلولان موفق به جامعه علاوه بر اثرگذاری بر فرهنگ جامعه، به توسعه خودباوری در میان معلولان پرداخته و موجب افزایش حضور اجتماعی آنان شوند.
موسوی همچنین با اشاره به این مطلب که محصولات فیروز بااینکه ویژه کودکان و یکی از حساسترین گروههای جامعه است به همت نیروهای دارای معلولیت تولید می شود، افزود: امروز توانمندی معلولان در دنیای کسبوکار بر کسی پوشیده نیست و رفع بیکاری این گروه تنها نیازمند ایجاد بسترهای مورد نیاز است.
وی که تجربه چندین ساله در زمینه کارآفرینی برای معلولان را در کارنامه خود دارد تاکید کرد: کارفرمایانی که نسبت به توانمندی و کارایی نیروهای دارای معلولیت تردید دارند میتوانند شرکت فیروز را بهعنوان پایلوت و آغازگر جریان اشتغالزایی برای این افراد بررسی کند.
این فعال اقتصادی همچنین در این سفر با ۲۰ گروه مختلف در حوزههای اقتصادی، دانشگاهی، برندینگ، جوانان، سرمایهگذاری، شیلات، فروش، صادرات و … با محور بررسی روشهای اشتغالزا برای معلولان و راهکارهای جذب این افراد در مراکز تولیدی نشست و مذاکره داشت.
گفتنی است سرپرست کانون توانا نیز در این سفر ضمن دیدار با تعدادی از معلولان موفق با هدف آغاز فعالیتهای اجتماعی-فرهنگی در زمینه معلولان به بررسی راهاندازی شعبه کانون توانا در استان سیستان و بلوچستان پرداخت.
رقیه بابائی