کانون معلولین توانا دوره ی آموزشی اتفاء حریق را در شرکت صنایع الکترونیک البرز توانا برگزار کرد.
به گزارش واحد آموزش کانون معلولین: صبح امروز دوره ی آموزشی اتفاء حریق با حضور کارشناسان سازمان آتشنشانی استان قزوین، مدیرعامل و اعضای هیاتمدیرهی کانون توانا و در محل شرکت صنایع الکترونیک البرز توانا برگزار شد.
گفتنیاست کانون معلولین توانا با هدف بالا بردن سطح ایمنی کارگاه، جلوگیری از حوادث احتمالی و تجهیز محل کار کارکنان این شرکت اقدام به برگزار این دورهی آموزشی کرده است.
در پایان برگزاری این دوره مسئولان کانون توانا ضمن تشکر از هماهنگی و زحمات مدیرعامل سازمان آتشنشانی برگزاری این دوره را برای سایر واحدهای کانون بهویژه واحدهای کارگاهی ضروری دانستند.
لازم به ذکر است شرکت صنایع الکترونیک البرز توانا یکی از واحدهای زیرمجموعه کانون معلولین توانا بوده و ۴۰ نفر از معلولان با معلولیتهای مختلف در این واحد مشغول به کار هستند.