رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: باید برای رفع مشکلات معلولان شامل دسترسی محلی وتردد، مراکز تعلیم و تربیت، اشتغال و حتی رفع نیاز خانواده های آنان ازسوی مسئولان اقدامات عملی انجام شود.
رئیس آموزش وپرورش استثنایی خواستار اقدام عملی برای حل مشکلات معلولان شد
به گزارش ایرنا، مجید قدمی روز سه شنبه در جمع تلاش گران عرصه تعلیم و تربیت دانش آموزان استثنایی سمنان در تالار شهید مطهری این استان با اشاره به سیاست های حمایتی از دانش آموزان استثنایی، افزود : برای فعالیت های حمایتی از دانش آموزان 30 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته ایم.
وی اظهار داشت : برنامه های حمایتی از دانش آموزان استثنایی که شامل استفاده از داروی مستمر، خدمات مستمر و کاشت حلزون است، ادامه دارد.
وی خاطرنشان کرد: در مجموع برای برنامه های حمایتی از دانش آموزان استثنایی که شامل استفاده از داروی مستمر، خدمات مستمر و کاشت حلزون می شود فعالیت های مختلفی در راستای کاهش مشکلات آن ها ادامه دارد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت : مشکلات معلولان را نباید تنها برای فرد معلول و خانواده آنان بدانیم بلکه این مشکل برای کل جامعه است.
قدمی با بیان این که نباید تصور شودکه فرقی بین دانش آموز با نیازهای ویژه و عادی وجود دارد، افزود: معلمان بایستی برای تعلیم تمامی بچه ها آموزش ببینند و در زمانی که شرایط ویژه یک دانش آموز برای تعلیم و تربیت محرز شد، آن وقت می توان این دسته دانش آموزان را در مدارس استثنایی پذیرفت.
وی تصریح کرد : نباید کاری کرد که خانواده ها دچار سردرگمی شوند و در نهایت از تحصیل فرزندان ویژه خود جلوگیری کنند، ما باید ضمن رعایت حقوق شهروندی برای رفع مشکلات آنان اقدامات عملی موثری انجام دهیم.
معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور تصریح کرد : امسال با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طرح سنجش سلامت دانش آموزان پیش دبستانی 9 ماه زودتراز سال تحصیلی آینده شروع شد تا با شناسایی بچه ها، خانواده آنان نیز از وضعیت فرزندان خود آگاه شده و برای تحصیل شان تصمیم درست بگیرند.
قدمی، معلولیت را یک فرصت برای فرد معلول و جامعه دانست و افزود: کسی که به این عارضه دچار شده مورد عنایت ویژه خداوند بوده و با کمی برنامه ریزی و دقت می توان قدرت و عظمت خداوند را در وجود این افراد دید و از طرفی یک فرصت برای جامعه است تا خدمتگزاری به افراد معلول را به نحو مطلوب انجام دهد.
وی ادامه داد : نظام آموزش و پرورش افتخار می کند که خدمتگزار دانش آموزان ویژه اعم از ناشنوا، معلول جسمی و روحی و نابینا و کم توان ذهنی است و از طرفی برای تک تک این افراد و معلمان و آموزگاران مدارس استثنایی، برنامه های جامعی در دستور کار دارد تا در مسیر رشد و شکوفایی آنان گام های مفیدتری برداشت.
در این آیین 44 نفر از فعالان عرصه تعلم و تربیت آموزش و پرورش استثنایی و شش نفر از خیرین فعال در این حوزه تجلیل شدند.