مدیرعامل گروه بهداشتی فیروز گفت: ما مشکل منابع انسانی داریم که منابع اقتصادی ما را به غارت میبرند، ما ملت غارت زدهایم و از همه جهات غارت شدهایم و دلیلی که این موضوع انجام شده این است که به پرورش نیروی انسانی توجه نشده است و مولدهای کشور و حتی تکنسینها هم درحال مهاجرت هستند.
به گزارش خبرنگار تیتر قزوین، سید محمد موسوی در نشست خبری که ظهر امروز در سالن جلسات هلال احمر برگزار شد، گفت: سختترین روزهای یک مولد را میبینیم و کار تولید سخت شده و به لحاظ مشکلات اقتصادی با رویکرد اجتماعی کار کردن خستگی است.
مدیرعامل گروه بهداشتی فیروز بیان کرد: ما در فضای بسته مشکلات تحریم اقتصادی کار میکنیم، سهم ما معلولین از سرمایه اقتصادی ملی و خبرنگاران کجاست، معلولین بهترین سپر من بوده که توانستم حضور اجتماعی پیدا کنم.
بنیانگذار کانون توانا در استان قزوین افزود: خبرنگاران مانند سنسور در جامعه هستند، در جریان اعتراضات خبرنگاران سوت زدند، چرا باید اعتراض با اغتشاش تعبیر شود البته در برخی موارد به اغتشاش کشید، خبرنگاران روابط عمومی جامعه است و هشدارهای لازم را میدهند و به شفافیت کمک میکنند.
وی عنوان کرد: کشورهای حاشیه خلیج مولدهای جامعه را میبرند و کار به جایی رسیده که به غیر از متخصصین و صاحبان علم در سطح بالا، تکنسینها هم مهاجرت میکنند و در این شرایط مردم و فراموش شدگان جامعه بیشترین آسیب را میبینند.
موسوی اظهار کرد: اصول مذهب شیعه امامت و عدالت است، امامت را خیلی رسیدگی کردید و درختی تنومند شد و حالا باید دنبال عدالت بود.
وی ادامه داد: جامعه ما در علوم مادی نانو، تکنولوژی و موشک روز به روز پیشرفت میکند اما در علوم انسانی بسیار ضعیف عمل کرده و میزان آسیبهای اجتماعی آن را نشان میدهد.
قانون حمایت از معلولین بودجه خاص خود را نیاز دارد
این فعال حقوق معلولین بیان کرد: معلولین به لحاظ معاش و درمان در سختی هستند، در سال ۹۶ قانون جامع حمایت از معلولین اصلاح شد اما گفتند اجرایی میشود درصورتی که دولت بودجه داشته باشد.
وی گفت: بهزیستی با بودجهای که دریافت میکند باید به بخشهای مختلفی خدمات رسانی کند، همه دستگاهها موظف هستند که برای معلولین که بخشی از جامعه است اقداماتی انجام دهند، اما قانون جامع حمایت از معلولین بودجه خاص خود را نیاز دارد، که امسال آن را قطع کردهاند و قبل از این هم میگفتند بودجه نداریم.
موسوی عنوان کرد: از ۲۰ سال گذشته اشتغال برای معلولین را انجام میدهیم و رویکرد سودمحور نداریم و نگاه ما اجتماعی و برکت محور است، بخش خصوصی دلیلی برای به کارگیری معلولین ندارد، البته فعالینی هستند که کمک مالی میکنند اما با جذب این افراد به کار مشکل اشتغال کاهش مییابد.
وی بیان کرد: براساس قانون با به کارگیری معلولین ۲۳ درصد به کارفرما پرداخت میشود تا انگیزهای برای کارفرما باشد، اما سالها و سالها این میزان پرداخت نشد و زمانی هم که دریافت کردم پول را به کانون برگرداندم و حدود یکهزار معلول با مجموعه ما همکاری دارند و باتوجه به همین موضوع است که فیروز بیشترین میزان دریافتی را دارد که البته مام آن به کانون توانا اختصاص دارد و در راستای فعالیتهای اجتماعی و اشتغالزایی بیشتر استفاده میشود.
سرمایهگذاری برای توانمندسازی و تحصیل معلولان
مدیرعامل گروه بهداشتی فیروز ادامه داد: ۴۵ نفر تعدیل نیرو مورد سوال قرار گرفت اما اشتغالزایی برای یکهزار معلول و سایر خدمات اجتماعی مطرح نمیشود، در تعدیل نیرو به نفع معلولین صورت گرفت، شرایط احرازی داشتیم که باتوجه به آن صورت گرفت که افراد دیگر ثبت نامی مشغول به کار شوند.
وی اظهار کرد: البته در تعدیل نیرو هم شرایطی درنظر گرفته شده که بتواند از بیمه بیکاری استفاده شود، مجرد باشد، مسکن دریافت کرده باشد، نیاز جدی معیشتی نداشته باشد، همچنین سایر موارد هم محاسبه شد تا به افراد لطمه نخورد و این اقدام به نفع جمع معلولین بود.
بنیانگذار کانون توانا در استان قزوین افزود: معلولین باید بازنشستگی زود هنگام و ۲۰ ساله داشته باشند که برای جانبازان اجرا میشود و برای معلولین عادی هم در ارگانهای دولتی اتفاق میافتد، بارها این موضوع را مطرح کردیم اما رگهای غیرت خشک است.
وی عنوان کرد: در مجموعه ۶۰ درصد حق بیمه تکمیلی پرسنل و خانوادههایشان هم پرداخت میشود و یک الگوی سرمایه داری ساختیم.
این مسئول اظهار کرد: پروژه مازندران یک پروژه اقتصادی و سرمایهگذاری صرف نیست و یک خیراندیشی است که ما متکدی تولید نکنیم، احساس کردم سهم معلولین کار یدی نیست و باید بهزیستی بستر آموزش کودک را بسازد تا از افق فکر و اندیشه کار کند و با توانایی و کار فکری به جایگاههای بالا برسد و حتی جای آقای رئیسی بنشیند که اگر مینشست بهتر عمل میکرد.
وی ادامه داد: چرا آویزان دولت بشوم که پول ندارد خودم میتوانم با پروژهها پول دربیاورم که البته در این پروژه همه منافع آن به معلولینی که امکان تحصیل ندارند اختصاص داده خواهد شد تا تحصیل کند، این پروژه هنوز اجرا نشده و در مراحلی متوقف شده، به مشکلاتی برخورد کردیم که ۱۷ سال هم حبس گرفتم و دوباره مشغول گرفتن مجوز برای پروژه هستیم.