تولید آزمایشی ویلچر همتراز با استانداردهای جهانی در قزوین
آئین رونمایی از ویلچر تولیدی گروه بهداشتی فیروز و کانون توانا با حضوراعضای هیأتمدیره شبکه ملی تشکلهای غیردولتی معلولان جسمیحرکتی کشور برگزار شد.
به گزارش پیکتوانا؛ مدیرعامل گروه بهداشتی فیروزو بنیانگذار کانون توانا فلسفه تولید این محصول را در راستای مسئولیتهای اجتماعی سازمان خود دانست و گفت: این ویلچر همتراز با بهترین نمونههای خارجی و مبتنی بر دانش فنی روز است که توسط گروه مهندسان مجموعه فیروز تولید شده است.
سید محمد موسوی افزود: تامین لوازم توانبخشی برای افراد دارای معلولیت هزینههای بالایی دارد و بیشتر معلولان بهویژه در شرایط سختکنونی قادر به تهیه محصولات با کیفیت نیستند وهمین موضوع مسئولیت ما را در راستای تولید ویلچر و آمادگی برای ورود به این عرصه افزایش داد.
به گفته رئیس هیأتمدیره شبکه ملی تشکلهای معلولان جسمیحرکتی کشور، قیمت لوازم توانبخشی وارداتی گران و خارج از توان معلولان است و لوازم توانبخشی تولید داخل هم متاسفانه فاقد کیفیت لازم بوده و موجب افزایش شدت معلولیت یا حتی ایجاد معلولیتهای ثانویه در افراد میشود.
موسوی با اشاره به کیفیت قابل قبول ویلچر تولید شده ، ادامه داد: زیرساختهای لازم برای تولید و قالبهای این نمونه از ویلچر در حال حاضر آماده است و از نظر فنی مشکلی برای تولید این محصول وجود ندارد و درحالحاضر در تعداد محدود و بصورت آزمایشی تولید شده و مصمم هستیم تا پس از گذر از مراحل تست اولیه، محصول نهائی را با نازلترین قیمت به دست مصرفکنندگان داخلی برسانیم.
این فعال حوزه معلولان کشور در ادامه با ابراز خوشحالی از بهبار نشستن زحمات یکساله سازمان خود برای تولید ویلچر سبک و با کیفیت، از مجموعه مدیران و کارکنان سازمان خود برای داشتن جهانبینی الهی و اینکه خود را خادم معلولان دانسته و در این مسیر خواستههای خود را فراموش کردهاند، قدردانی کرد.
تولید ویلچر قدمی بزرگ در بهبود کیفیت لوازم توانبخشی است
مدیر فنی تولید کارگاه تخصصی ویلچر نیز در این آئین، تولید این محصول را قدم بزرگی در زمینه بهبود بخشیدن به کیفیت لوازم توانبخشی مورد نیاز معلولان خواند و گفت: این اقدام در شرایط فعلی که شدیداً با مشکلات اقتصادی و. تحریمها مواجه هستیم ، بسیار ارزشمند و حائز اهمیت است.
وی در تشریح مشخصات فنی صندلی چرخدار تولیدی افزود : این ویلچر الگویی از یک نمونه آلمانی است، دارای قابلیت تنظیم ارتفاع، جداکردن چرخها، دستهها و سایر قطعات است و تنها 16کیلوگرم وزن دارد که برای حملونقل معلولان بسیار سبک و کاربردی است.
در خاتمه گفتنی است از سال 1380 تاکنون رویکرد مدیران گروه بهداشتی فیروز و کانون توانا مبتنی بر توانمندسازی معلولان بوده و در حال حاضر بیش از 700 فرد دارای معلولیت جسمی– حرکتی ، نابینا و ناشنوا در این دو مرکز مشغول به کار هستند.
2 دیدگاه
محسن
واقا که جناب موسوی پدر معلولین استان هستند و دلسوز .خدا به ایشان سلامتی بدن.و این محصول مسیری باشه برای اینکه محصولات اینچنینی تولید کنند
نوروزی
با سلام و احترام
از نگاه ویژه ی شما به پایگاه جامع اطلاع رسانی معلولان ایران سپاسگذاریم.
پیام جنابعالی برای جناب آقای موسوی ارسال خواهد گردید.
با تشکر