برای کمک بیشتر به معلولان؛
ساخت دست مصنوعی ارزان قیمت با فناوری چاپ سه بعدی
چاپ سه بعدی دست مصنوعی
این روزها فناوری چاپ سه بعدی موجبات خوشحالی معلولان نقص عضو را فراهم کرده است. ساخت اندامهای مصنوعی ارزان قیمت با فناوری چاپ سه بعدی چشم اندازی روشن برای این فناوری در دنیای پزشکی ایجاد کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، محققان جوان دانشگاه ایلینویز با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی دست مصنوعی ارزان قیمت و قابل برنامه ریزی ساخته اند که به زودی زندگی معلولان را دستخوش تغییر خواهد کرد.
این دست مصنوعی جدید تنها 270 دلار قیمت دارد و این به معنای آن است که قیمت محصول جدید محققان دانشگاه ایلینویز تنها کسری از قیمت گزاف فناوری های مشابه فعلی است.
در ساختار این دست مصنوعی الکترومایکروگرافیک از نوعی الگوریتم یادگیری ماشینی و سیستم تشخیص الگو برای ارتقای سطح عملکرد آن استفاده شده است. در نتیجه دامنه حرکتی بخشهای مختلف این دست در قیاس با سایر دستهای مصنوعی قابل توجه است.
معلولانی که از این دست استفاده می کنند یاد می گیرند که چگونه دست جدید خود را باز یا بسته کرده و حتی چگونه با سه انگشت اشیاء مختلف را بگیرند.
عملکرد این دست مصنوعی از طریق سیگنالهای الکتریکی صورت می گیرد. در ابتدا سیگنال مورد نظر به برد دست مصنوعی ارسال شده و در ادامه راهی ریزپردازش کننده ای می شود که سیگنالها را به فرمان های لازم و قابل اجرا توسط موتور دست مصنوعی می کند.
بخش مهمی از تلاش محققان در این پروژه به کوچک سازی برد الکترونیکی دست مصنوعی الکترومایکروگرافیک معطوف شده است. آنها همچنین در نظر دارند حسگرهای مخصوصی در انگشتان این دست قرار دهند تا سطح کارایی این محصول جدید افزایش چشمگیری پیدا کند..
پس از فک مصنوعی که چندی پیش ساخته شد، این دست مصنوعی تازه ترین نوآوری در عرصه استفاده از فناوری چاپ سه بعدی در ساخت اندامهای مصنوعی به شمار می آید.