بور بور:
سه هزار و٢٠٠ خانواده دارای سه معلول صاحب خانه شدند
مشهد – خبرگزاری مهر: رئیس هیت مدیره جامعه خیرین حامی معلولان بهزیستی کشور گفت: سه هزار و ٢٠٠ خانواده دارای سه معلول طی دو سال گذشته و با حمایت خیرین صاحب خانه شدند.
به گزارش خبرنگار مهر، حبیبالله بوربور یکشنبه ظهر در اولین گردهمایی مدیران جامعه خیرین حامی معلولان بهزیستی سراسر کشور در محل هتل الغدیر مشهد ابراز کرد: تاکنون سه هزارو ٢٠٠ خانواده، در طرح خانه دار کردن خانوادههای دارای سه معلول طی دو سال گذشته و با حمایت خیرین صاحب خانه شدند.
افزود: ادامه این طرح امسال خانواده های دارای دو معلول هم با مشارکت همه آحاد جامعه صاحب خانه خواهند شد.
گسترش حمایتهای مردمی برای حمایت از خانواده های نیازمند
بوربور ادامه داد: یکی از سیاستهای اصلی جامعه خیرین حامی معلولان کشور، گسترش مشارکتها وحمایت از خانوادههای بیبضاعت و به خصوص خانوادههای دارای معلول در کشور است.
وی ابراز کرد: در این راستا تلاش شده است با اطلاع رسانی نظر خیرین و نهادهای مرتبط را به این نیازمندان جلب و از مشارکت آنها برای حل مشکلات جامعه هدف بهزیستی استفاده کرد.
بوربور با بیان اینکه ایران دارای ملت و جامعهای خوب است، ابراز کرد: باید فرهنگ جامعه را به سویی سوق دهیم تا دیگر فردی فرزند خود را بر سر راه یا در حرم امام رضا (ع) قرار ندهد.
حل مشکلات افراد معلول توسط آحاد جامعه نهادینه شود
وی تاکید کرد: باید این مسئله در بین آحاد جامعه نهادینه شود که اگر فردی فرزندی معلول داشت همه باهم درصدد رفع مشکلات ناشی از معلولیت او برآیند و دست یاری به یکدیگر دهند همه مشکلات بر دوش خانواده فرد معلول نباشد.
بوربور با بیان اینکه خداوند اگر عضوی را از یک معلول گرفته در عوض تواناییهای خاصی در او قرار داده است، افزود: این توانمندیها ممکن است در فرد سالم وجود نداشته باشد، بنابراین باید در جهت ارائه آموزشها به معلولان و توانمندسازی آنان و در نتیجه ایجاد اشتغال تلاشهای لازم را انجام دهیم.
وی هدف از برگزاری این همایش راتبادل نظرات و ابتکارات تمامی مدیران جامعه خیرین حامی معلولان سراسر کشور دانست و گفت: میتوانیم دست در دست یکدیگر وضعیت آینده افراد کم توان جسمی را بهبود ببخشیم و تجربیات به دست آمده را در دیگر استان اجرایی کنیم.
رئیس هیت مدیره جامعه خیرین حامی معلولان بهزیستی کشور با بیان اینکه یک خیر ممکن نتواند از صفر تا صد زندگی یک معلول را عهده دار شود افزود: باید در راستای جامعهای پویا و شاد نگذاریم در جامعه عدهای محتاج و عدهای بینیاز وجود داشته باشند.
جذب ۵١ میلیارد تومان مشارکت مردمی در سال گذشته
وی به کودکان شیرخوارگاه ها اشاره کرده و گفت: کودکی که در شیرخوارگاه بزرگ میشود نیازمند خانواده است حتی اگر از مالی تامین باشد باید به خانوادهای که در حسرت فرزندی است رسانده شود.
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در ادامه این همایش گفت: در سال گذشته شاهد جذب ۵١ میلیارد تومان مشارکت مردمی بودیم.
تهمینه شکیب فیزیوتراپی در آب، احداث مرکز دندانپزشکی با خدمات اتاق عمل در مرکز فیاض بخش و ارائه روشهای نوین مشارکت که کمیت و کیفیت را شامل میشود را از اقدامات اخیر بهزیستی عنوان کرد.
استاندار خراسان رضوی هم در ادامه گفت: معلولان شاید دچار کمبود و ناتوانی باشند ولی بعضی از آنها با تلاش به درجات بالایی رسیدهاند؛ ما علاوهبر فراهم کردن زمینه تحصیلات تکمیلی معلولان باید اشتغال زایی برای این افراد را نیز فراهم کنیم که با وضعیت جسمانی آنها متناسب باشد.
وی با اشاره به مناسب سازی فضای شهری برای افراد کم توان جسمی افزود: باید با مناسب سازی تردد آسان برای معلولان فراهم شود تا آنها بتوانند همانند سایر افراد از خدمات شهری استفاده نمایند.
رشیدیان در پایان ابراز کرد: در حال حاضر١٢٨ مرکز معلولان غیردولتی در استان با مشارکت های مردمی وخیرین فعالیت دارند.