هیأت مؤسس اولین شبکه ملی معلولان جسمی-حرکتی به بررسی اساسنامه این شبکه پرداختند.
به گزارش پیکتوانا: هیأت مؤسس اولین شبکه ملی معلولان جسمی-حرکتی روز گذشته طی نشستی به بررسی اساسنامه این شبکه ملی و مفاد آن پرداختند.
محمود کاری، مدیرعامل انجمن ندای معلولین نیز با بیان تجربه فعالیت خود در شبکه ملی انجمنهای خیریه و نیکوکاری، گفت: تمرکز بر تکتک مواد اساسنامه بهمنظور رفع نواقص احتمالی و پیشبینی رویدادهایی که در آینده ایجاد خواهد شد ضروری است.
وی با ارائه نظرات خود در مورد اساسنامه، بر تسریع برگزاری انتخابات شبکه ملی همراه با زیربنایی محکم و خالی از اشکال تأکید کرد.
محمدرضا هادیپور، مدیرعامل کانون توانا در این نشست که به میزبانی انجمن ندای معلولین ایران برگزار شد اظهار داشت: اساسنامه باید بهگونهای باشد که شرایط حضور و مشارکت انجیاوهای کشور را در این شبکه فراهم سازد.
وی ادامه داد: باید از حضور فعالان عرصه معلولیت و نیز سمنهاس دارای تجربه کافی در شبکخ ملی معلولان به نفع جامعه هدف بهره برد.
سید اکبر حسینی، عضو هیأت مدیره کانون توانا در این نشست بیان کرد: سمن و شبکه ملی به لحاظ ساختار، تشکیلات و ماهیت متفاوت از یکدیگر هستند بنابراین برخی ارکان آن باید بهطور دقیق مورد بررسی قرار گیرد.
این مسئول افزود: آن دسته از مؤسسات و سمنهای معلولان که شرایط عضویت در شبکه ملی معلولان جسمی-حرکتی را نداشته باشند نیز میتوانند بهعنوان اعضای غیررسمی و بدون حق رأی در جلسات مربوطه شرکت داشته باشند.
محمداسماعیل شیخ قرایی از انجمن گردشگری معلولان پارس نیز بیان کرد: تعداد نمایندگان استانی در شبکه ملی معلولان باید به نسبت فراوانی جمعیت استانها صورت گیرد تا توازن و تعادل برقرار شود.
این فعال حوزه معلولان ادامه داد: عضویت افراد و سمنهای معلولان در شبکه مذکور باید بهگونهای باشد که گردش نخبهها در مدیریت شبکه صورت گیرد.
اصغر شیرزادی از انجمن تخصصی معلولین نیز بیان کرد: شبکه ملی معلولان تسهیلگر امور سمنهای معلولان خواهد بود و ماهیت آن ایجاب میکند تا به امور معلولان در سطح کلان کشوری بپردازد.
به گفته این فعال حوزه معلولان، وجود شبکه ملی میتواند موجب وحدت هرچه بیشتر سمنها، تقویت یکپارچه و بهطور کلی رشد معلولان در سراسر کشور شود.
رقیه بابائی
عکس، تزئینی است